AUTO BILD България / Oсветени емблеми в седалките на обновеното BMW M4

Oсветени емблеми в седалките на обновеното BMW M4

BMW освежава М4 с козметични промени и нови екстри. Фейслифтът идва с Full LED фарове и по-добра инфотейнмънт система


17
ян.
2017

След три години дойде време за сдържан фейслифт на BMW M4. Сега моделът серийно идва с адаптивни Full LED фарове и нова графика на светлините. Стоповете също са диодни (серийно). Двигателят остава редови „шестак“ с 431 к.с. В интериора промените също са фини. И за обновеното М4 също се предлага пакетът Competition, включващ увеличение на мощността – както за купето, така и за кабриолета. 20-цоловите джанти могат да бъдат поръчани и в черен цвят. AUTO BILD очаква освежената М-ка да бъде на пазара още в първото тримесечие на 2017 г.

Интериор: осветени М-емблеми на предните седалки

Промените в интериора на F82 (Coupé) и F83 (Cabrio) са лесно видими. На предните седалки има оформени по нов начин и осветени М-емблеми. От BMW са „пипнали“ и някои други детайли – хромирани апликации и галванизирани елементи, както и шев по таблото отличават фейслифта от предшестващата версия.

Connectivity: индуктивно зареждане и WiFi серийно

BMW променя и серийното оборудване за фейслифта на M4: купето и кабриото получават без доплащане навигационния пакет Connected Drive. В него са включени станция за индуктивно зареждане на смартфон и WiFi-хотспот. Благодарение на променен софтуер М4 има друго изображение при стартиране на инфотейнмънт системата – което потребителите могат да оформят по индивидуално желание.

И за фейслифта на М4 BMW отново ще предлага познатия пакет Competition. Прилежащите към него 20-цолови джанти вече могат да бъдат поръчани и в черен цвят. Пакетът трябва да направи купето и кабриолета още по-спортни – с увеличение на „конете“ до 450. Освен това „баварците“ оптимизират кормилното управление и поставят някои ексклузивни детайли.

Под ламарините всичко си остава постарому. За задвижването се грижи 3-литров „шестак“ с два турбокомпресора, който както и досега, развива 431 „коня“. Серийната скоростна кутия е 6-степенна ръчна, опционално BMW предлага 7-степенна с два съединителя.

Още по темата

Card image cap
Катастрофа за 2 млн. евро

18
май
2017

Развиващият 1360 к.с. Koenigsegg Agera RS Gryphon беше размазан по време на тестове от заводски пилот

Card image cap
От утре Пътна полиция започва акция „Зима“

31
окт.
2017

Тя ще се проведе в три етапа – първият е насочен към велосипедистите и превозните средства с животинска тяга, вторият - към пешеходците, третият - към автомобилистите

Card image cap
Dodge разбули част от могъщия Demon

27
ян.
2017

В нов тийзър е представена задната част на ултрамощния "янки"

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: