/ Oбновеният Evoque с текстил от вълнен микс като алтернатива на кожата

Oбновеният Evoque с текстил от вълнен микс като алтернатива на кожата

Range Rover обнови Evoque, който вече е още по-усъвършенстван с най-новите технологии и премиум материали. Екстериорът е подчертан с нова решетка и супер тънки пикселизирани LED фарове със знакови дневни светлини. Новите екстериорни акценти и цветове допълват характерния „плаващ“ покрив, непрекъснатата средна линия и изравнените с каросерията, изваждащи се дръжки на вратите, които определят отличителния дизайн на Range Rover.

Философията на модерния дизайн е подчертана с нов 11,4-инчов извит, стъклен сензорен екран, който сякаш се носи в полезрението на водача за по-добра видимост, като същевременно освобождава пространство за съхранение на вещи и за безжично зареждане на устройства. Интегрираща Pivi Pro, с редовни актуализации по въздуха чрез SOTA и интегрирана функционалност Amazon Alexa, новата централна конзола предлага на клиентите върхово дигитално изживяване.

Най-новите технологии и иновациите при материалите подпомагат благосъстоянието в освеженото купе, осигурено от една от най-усъвършенстваните технологии за качество на въздуха в интериора в своя клас – Cabin Air Purification Plus. Осезаемите опции за материалите включват тапицерия на седалките Ultrafabrics без съдържание на кожа и текстилна тапицерия Kvadrat, за да постигнат ново измерение на модерния лукс.

Range Rover Evoque е единственият SUV в своя клас, който се предлага с текстил от вълнен микс Kvadrat – луксозна, осезаема и съвременна алтернатива на кожата. Тактилността със съвременен привкус без съдържание на кожа се осигурява от текстил от вълнен микс Kvadrat, който е 58% по-лек от кожата и перфорирана тапицерия Ultrafabric в цвят Ebony, с полиуретанови текстилни вложки, отличаващи се с характерна нова перфорация.

Новият Range Rover Evoque  продължава да предлага гама от икономично plug-in електрическо хибридно и „меко хибридно“ електрическо задвижване, предоставяйки ефективност и производителност. Това включва съвременния plug-in електрически хибрид P300e, наличен редом с гама бензинови и дизелови двигатели Ingenium, всички съдържащи технологията „мек хибрид“ – Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV).

Електрическият хибрид P300e предлага на клиентите най-доброто от двата свята, като позволява на водачите на Range Rover Evoque да извършват своите най-чести пътувания с нулеви емисии, благодарение на пробег в изцяло електрически режим до 62 км чрез своята батерия с капацитет 14,9 кВтч. Електрическото хибридно задвижване комбинира ефективен 3-цилиндров бензинов двигател Ingenium с електрически мотор, генериращ 80 кВт, осигурявайки системна мощност от 309 к.с. и ускорение от 0 до 100 км/ч за 6,4 секунди. Обновената батерия предлага подобрено изживяване при шофиране в реални условия, с очакван реален електрически пробег до 48 км. При по-дълги пътувания това означава общ пробег в реални условия до 651 км с CO2 емисии от 31 г/км.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин