Novitec смъкна каросерията на 812 Superfast


14
апр.
2019

Novitec предлага за Ferrari 812 Superfast 22-цолови джанти и смъкване на каросерията. Също така в процес на разработка е и по-голяма мощност за разполагащия с 800 к.с. V12 агрегат!

12 цилиндъра, 6,5-литров работен обем, 800 к.с. и 718 Нм – Ferrari 812 Superfast не дава поводи, да се обърнете със запитване към някоя тунинг-фирма. Въпреки това хората от Novitec работят по увеличаване на мощността на V12 мотора! А докато това се случи, тунинг-специалистите показаха нови елементи за каросерията на модела!

Карбоновите части не само привличат погледите, но и оказват въздействие върху въздушното съпротивление. Прибавяме и спортни пружини, които смъкват Ferrari с 35 милиметра. За да може все пак да преминавате безпроблемно през неравностите, с натискане на бутон 812 може да бъде повдигнато с 4 см на предната ос.

Както вече казахме, засега мощността остава 800 к.с. От Novitec предлага ауспухова уредба от инконел (специална никелова сплав), която редуцира теглото ѝ с до 11 кг спрямо серийната ауспухова уредба.

Накрая Novitec 812 е оборудван с 21-цолови джанти Vossen с гуми с размер 275 (Pirelli P Zero) на предната ос и 22-цолови с размер 335 отзад. Джантите се предлагат в многобройни цветове, а за интериора също се предлагат голям брой цветови декори, варианти на тапицерията от алкантара, а също и кожа и карбон. Не е известно, колко струва тунингът. Но пък базовата цена на 812 Superfast е около 600 000 лв.

Още по темата

Card image cap
Най-ужасното „Camaro” на света

20
мар.
2018

Какво става, когато свиня бъде кръстосана с животински вид, готов да яде за закуска мустанги? На света се „пръква” нещо подобно на „изтормозен” Ford Taurus с „гени” от Camaro (поне на външен вид)

Card image cap
Непродаваемият Unimog на Шварценегер

12
май
2016

Някога бил голямата гордост на Арнолд Шварценегер, междувременно се оказал непродаваем: специалният Unimog от 1977 година не намерил нов собственик в Ebay – може би заради цената

Card image cap
Lexus NX: шарената страна на силата

18
дек.
2015

Художникът Рене Турек е направил на Lexus NX тунинг в стил „Междузвездни войни“. Благодарение на специален трик върху боята се вижда образът на Боба Фет

Card image cap

В последния брой:

Архив >