Novitec направиха Urus по-широк

0110
2019

Novitec предлага за Lamborghini Urus прилично увеличение на мощността и направи SUV-а по-широк с бодикита Esteso!

Novitec обичат бързите автомобили като Ferrari, McLaren и др. Затова не е чудно, че тунинг-специалистите от Щетен до Боденското езеро в Германия са се заели с Lamborghini Urus. Освен сериозно увеличение на мощността, SUV-ът е получил от Novitec и доста по-широки калници.

С по едно допълнително устройство за управление на всеки цилиндър, нова ауспухова уредба и спортни катализатори хората от Novitec са изтръгнали от разполагащия серийно с 650 к.с. 4-литров V8 двигател до 782 к.с., като същевременно са увеличили максималния въртящ момент със 182 до 1032 нютонметра. Така SUV-ът се катапултира за 3,3 секунди до темпо 100, а максималната му скорост е 310 км/ч – с три десети от секундата по-малко и с 5 км/ч повече от серийната версия на модела.

На външен вид смъкнатия с 25 милиметра Novitec Urus прави впечатление най-вече  с пакета с по-широки елементи Esteso (от италиански „разтеглен“): отпред широчината на Lambo е пораснала с 10 сантиметра, а отзад – дори с 12 см до 2,13 метра. Новите странични прагове и блендите от прозрачен карбон по калниците и огледалата доминират в страничния изглед, докато отпред впечатление прави  новият преден капак – също с карбонови елементи. В задницата от Novitec са използвали дифузьор и четири крайни ауспухови тръби – прибавяме също и спойлер за покрива и заден спойлер. Това Novitec-Lambo е с разработени съвместно с Vossen 23-цолови джанти с дизайн с шест лъча. Особеното: джантите се предлагат в 72 цвята.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин