Nokian се концентрира върху гумите за големи


11
ян.
2018

Nokian Heavy Tyres Ltd, част от групата Nokian Tyres, увеличава производствения си капацитет с 50%, като ще инвестира общо около 70 милиона евро в завода си в Нокия през следващите три години. С увеличаването на капацитета ще бъдат наети около 50 нови души персонал за производството на тежки гуми.

„Международният пазар за тежки гуми се разви положително и продажбите ни се увеличават. Искаме да подкрепим и растежа на нашите клиенти чрез увеличаване на производствения капацитет на нашата фабрика в Нокия, Финландия. Тя е естествен избор за място благодарение на квалифициран персонал и възможности за производство на висококачествени продукти в модернизираната фабрика„, казва Ману Салми, вицепрезидент на Nokian Heavy Tyres. Целта е да се увеличи максималният капацитет за производство на гума от приблизително 20 милиона кг до 32 милиона кг.

Nokian Heavy Tyres Ltd също подписа споразумение с местния синдикат за повишаване на конкурентоспособността чрез по-голяма гъвкавост. Споразумението мотивира персонала да развие множество умения. Това споразумение остава в сила до края на 2020 г.

Развитието на продуктите на Nokian Heavy Tyres произтича от 80-годишния опит в областта на зимните гуми и задълбоченото разбиране на екстремните условия. Nokian Heavy Tyres е световен лидер на пазара в областта на горските гуми. Oпитът на компанията с променливите сезони, тежката северна среда и дългосрочните усилия за разработване на продукти, насочени към внимателно подбрани сегменти, направиха Nokian Heavy Tyres една от водещите марки в света за производство на специални модели гуми. Продуктите на Nokian Tyres са известни с изключително високото си качество, което гарантира дълъг живот и надеждна функционалност за разнообразни приложения и условия.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >