Nokian представи новите си гуми за трактори


19
юни
2018

Nokian Tractor King е нова гума за трактори, предназначена за най-тежките машини и най-трудните терени, срещани в лесовъдството, земеустройствените проекти, а също и в пътното строителство. Дизайнът с изцяло нова шарка на протектора и подсилен каркас е революционен.

Изискванията за оптималната гума за трактор, зададени от потребителите, станаха трудни за постигане, тъй като тежестта, конските сили и скоростта на пътя се увеличиха. За безопасно и устойчиво лесовъдство, земеустройство и пътно строителство Nokian Tyres представя новата Nokian Tractor King. С изключителните издръжливост и сцепление на тази гума, мощността на тракторите може да бъде прехвърлена към земята както никога досега, увеличавайки границите на възможностите на машината.

Nokian Tractor King е революционна от обвивката до сърцевината. По същество тя има каркаса на гума на тежкотоварен камион, и е завършена със стоманени колани, допълнителни слоеве от корда и страници, подсилени с Aramid. Това, комбинирано със здрава каучукова смес, я прави изключително издръжлива на удари и нарязвания, които биха могли да бъдат причинени в лесовъдството, земеустройството и в пътното строителство.

Много подсилени гуми имат проблем с вибрациите, който се влошава със скоростта и при износване на гумата. Nokian Tractor King предлага гладко шофиране дори и при по-висока скорост. Нейните издръжливост, устойчивост на износване и екологично съобразен производствен процес я правят отличен дългосрочен избор за модерното лесовъдство, което дава на водача спокойствие при всякакви условия.

Основни характеристики

  • Ръбове с 50% по-добро сцепление

В сравнение със стандартна шарка на протектора. Изцяло новата шарка на протектора предоставя отлично сцепление на всякаква настилка, от лепкава глина до ронлив пясък.

  • Максимална скорост от 65 км/ч

Икономични километри. Иновативен, устойчив на износване дизайн на протектора за комфортен и рентабилен пробег.

  • Висока товароподемност – до 320 Килопаскала

Издръжливост в най-суровите условия. Революционен дизайн на сърцевината и страницата на гумата за устойчивост на пробиване от световна класа.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин