Новини » Nissan X-trail: aвтомобилът, в който вашето куче ще се влюби (ВИДЕО)

Nissan X-trail: aвтомобилът, в който вашето куче ще се влюби (ВИДЕО)

0503
2017

Казват, че кучето е най-добрият приятел на човека. Така че когато видяхме новия прототип Nissan X-Trail 4Dog, наострихме уши досущ като нашите четириноги другари. Транспортирането на изцапано куче може да се окаже трудна задача, а от Nissan определно знаят какви мъки причинява това на любителите на кучета. Nissan X-Trail 4Dogs идва с всичко, от което се нуждае едно семейство по време на път с кучето си.

За вашия четириног любимец е предвидено специално ватирано кучешко легло от плюш в багажното отделение, но преди да се стигне до там от Nissan  са превидили други спомагателни съоръжения. Под пода на товарното пространство са монтирани две сгъваеми релси с мини комплект за грижа за кучето. За да  неутрализирате миризмата от мокрия ви домашен любимец, използвайте вградената дюза за сушене. Също така има и директна вентилационна система, която поддържа кучето сухо и затоплено.

След като четириногият ви приятел е добре изсушен, вече е готов да се настани в отреденото за него пространство. Приспособена малка рампа позволява на кучета с всякакви размери да се качат безпроблемно. Пригоденото багажно помещение разполага със задържащ водата механизъм за напояване на животното, както и с диспенсър с лакомства. Има също така и специален клипс за колан, за да возите кучето си в абсолютна безопасност. Ако то стане нервно, вграденият 10-инчов екран му позволява да види стопаните си,а на самия водач – да провери багажното помещение. На вид автомобилът е като познатия X-Trai, с изключение на една значка, която представлява симпатични силуети на три кучета.

За съжаление този X-Trail не може да се намери дори в САЩ. Дори и да можеше, автомобилът е само проект засега и няма гаранция, че автомобилната комания ще го произвежда масово, което е наистина много тъжно при изобилието от любителни на кучета, търсещи такива функции.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ