AUTO BILD България / Nissan X-Trail за „Междузвездни войни“

Nissan X-Trail за „Междузвездни войни“


13
май
2018

От Nissan обичат да променят X-Trail по мотиви от Star Wars. Всичко започна през 2016 г. с излизането на Star Wars: Rouge One, когато японците пуснаха Nissan Rogue (името на X-Trail в САЩ и Канада). Партньорството с хитовата продукция продължава с концептуалния Rogue X-Wing , който не се хареса на много хора заради по-необичайния си вид.

Nissan X-Wing Concept

Този път Nissan пуска X-Trail, вдъхновен от космическия кораб Millennium Falcon (Хилядолетния сокол) за премиерата на Solo: A Star Wars Story. Модифицираният от Vehicle Effects SUV ще се присъедини към звездите на червения килим. X-Trail наподобява Millennium Falcon не само по външността, но и в интериора му са поставени специални бутони, светлини и звукови ефекти, които наподобяват кокпита на легендарния кораб. Дори и седалките са направени по такъв начин, че да се чувствате като в Millennium Falcon. Още по-добре – задницата получава звукови и визуални ефекти тип „хиперскорост“ със сините светлини и огромните говорители Bose на мястото на задното стъкло.

Още по темата

Card image cap
Германски премиум производител „разкоства“ Tesla Model 3 и остава впечатлен

21
февр.
2018

Германски премиум производител на автомобили е инвестирал в чисто нова Tesla Model 3 близо 400 000 лева и я е разглобил на съставните й части. Инженерите са останали възхитени от електромобила

Card image cap
Leon тръгва на метан

11
май
2016

Стартовата цена на екомодификацията с 1,4-литров турбодвигател е 33 470 лева

Card image cap

В последния брой:

Архив >