Nissan Magnite: стилният интериор на малкия SUV за Индия


11
авг.
2020

Nissan най-после показа снимки на вътрешното пространство на модела си Magnite, предназначен за Индия. Интериорът на малкия SUV е доста впечатляващ. AUTO BILD ще ви даде информация.

В средата на 2020 Nissan показа студията Magnite, най-малкия SUV на марката за Индия. Досега ни бяха известни само снимките на екстериора, но сега се появиха и такива на интериора на модела. А той изглежда доста по-благородно от такъв, какъвто очакваме за подобен SUV с тези размери. Декорът на арматурното табло без съмнение е кулминацията в интериора – той наподобява изложена под лъчите на слънцето кожа на влечуго. В приличащ на метал материал са приютени лакирани в червено вдлъбнатини. Откъм страната на пътника на водача повърхностите са в червено.

Доминират черният и червеният цвят

В средата е позициониран централен дисплей с диагонал 8 инча. зад волана има дигитален кокпит, а стартовият бутон и скоростният лост са разположени на средния тунел. Седалките изглеждат тапицирани с изкуствена кожа – те отчасти са с тъмночервени акценти, каквито откриваме и по вратите. Става дума както за предните, така и за задните седалки. Останалата част от вътрешното пространство е издържана в черно, с изключение на някои детайла в цвят алуминий по вентилационните дюзи, вратите и средния тунел. Оборудването на модела включва темпомат, 360-градусова камера и възможност за свързване на смартфон.

Автомобилът може би ще е доста евтин

Всичко това подхожда на цялостното впечатление на автомобила. Отвън SUV-ът с дължина малко под 4 метра се представя като доста зрял – издържан в червено, черно и цвят на алуминий. Nissan Magnite ще се предлага само в Индия и ще се появи на пазара през 2021 г. с две моторизации. 1-литров 3-цилиндров атмосферен мотор със 73 и турбо 3-цилиндров със същия работен обем и мощност 96 к.с. Стандартната трансмисия е 5-степенна механична, а опционално се предлага и автоматична. Базовата цена на модела за Индия е от порядъка на 11 800 лв.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >