Nissan GT-R – по-мощен от McLaren 720S


18
дек.
2017

Който притежава Nissan GT-R, веднага ще го потвърди: онова, от което се нуждае този автомобил, е по-впечатляващата външност – също и по-голяма мощност.  Най-новото съчинение на тема „Как да направим Nissan GT-R още по-бърз“ (и по-шарен) идва от Wheelsandmore и носи звучното име „CrankZilla“. Това звучи като доста мощно и наистина е така.

След последния фейслифт Nissan GT-R разполага серийно с 570 к.с. и 637 Нм. Изглежда това е малко за тунинг фирмата, тъй като те предлагат пет степени на мощността за 3,8-литровия V6битурбо двигател. Първата е с 605 к.с. и 700 Нм, втората – със 740 к.с. и 900 нютонметра, а най-мощната разполага с над 1000 к.с. Последната е твърде опасна за шофиране – твърди шефът на Wheelsandmore Себастиан Домен.

Другите промени по „CrankZilla“ GT-R на Wheelsandmore са под формата на 21-цолови джанти с бронзов цвят. Гумите им са с размер 255, респективно 295. Освен това тунинг-специалистите са монтирали регулиращо се по височина окачване, което смъква с 30 мм Nissan GT-R. Цените на преработените варианти не са обявени.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин