Nissan с 3000 к.с. чупи световен рекорд


25
февр.
2019

Този Nissan е истинско драг чудовище: тунинг-специалистите от Alpha Logic са осигурили на GT-R над 3000 к.с. и по този начин подобряват световен рекорд!

Рекорд за ускорение на Nissan:по време на драг събитие на пистата Bahrain International Circuit тунингован Nissan GT-R (R35) оглави класацията на рекордьорите на четвърт миля с двойно задвижване. Японският суперспортист постигна на дългата 400 метра отсечка време от 6,58 секунди – при максимална скорост от впечатляващите 374 км/ч. Нищо чудно, че постижението е такова – все пак черно-белият Nissan разполага с мощност от 3000 к.с.

Чудовището на Nissan има турбини в предницата

С основна заслуга за рекорда са тунинг-специалистите от Alpha Logic Performance от Дубай, които са наточвали този GTR в продължение на години. Впечатляващи са двете турбини в предната броня, където те биват оптимално вентилирани и заемат по-малко място. Разбира се впечатлени сме и от спокойната ръка на пилота, който управлява наречения „панда“ Nissan по време на световния рекорд. Вижте видео от рекорда:

Още по темата

Card image cap
Startech DB11: 610 к.с. и благородна кожа!

19
мар.
2018

Startech пришпорва Aston Martin DB11 с AMG-V8 агрегат благодарение на увеличението на мощността от Brabus до 610 к.с. Кулминацията баче е новото вътрешното пространство. Разгледахме колата отвътре

Card image cap
Тунинг на втора степен: GAD „напомпа“ Brabus C-клас до 907 „коня“

14
сеп.
2017

В германската тунинг фирма GAD не се шегуват: момчетата смело „пипват“ преработена от Brabus C-класа и я правят още по-брутална

Card image cap

В последния брой:

Архив >