Nissan направи GT-R Nismo във версия McDonalds


22
апр.
2021

На базата на разполагащия с 600 к.с. GT-R Nismo Special Edition от Nissan са направили McDonald’s-версия. Шестима щастливци ще получат правото да покарат този уникат.

Наскоро Nissan представи нова версия на вече поостарелия GT-R Nismo. Големите разходи и минималното тегло превръщат Special Edition в нещо наистина специално. Още по-ексклузивна е версията McDonald’s, създаден от Nissan съвместно с фастфууд-гиганта  в Япония. Златната „ракета“ ще си остане единична бройка. Все пак шест души ще получат правото да тестват тази златна-Godzilla.

Голямата награда е обиколка с този McDonald’s-GT-R

Вместо цвят „Stealth Grey“ McDonald’s-Nismo е покрит със златно фолио и надпис „McDonald’s“ на карбоновия заден спойлер. Иначе специалният GT-R съответства на Special Edition с модифициран 3,8-литров битурбо V6 двигател, 600 к.с. и 652 Нм максимален въртящ момент. В рамките на играта, шестима души ще получат възможност да тестват този McDonald’s-GT-R на пистата на Nissan. Като награда се предвижда и обиколка на предната дясна седалка на модела, шофиран от тестов пилот на Nissan.Ще има и 20 утешителни награди – снимка на златния GT-R.

Играчка GT-R в менюто Happy Meal

За всички останали има играчка GT-R на Tomica, която Nissan ще слага от 30-ти април до 13-ти май 2021 г. в японските Happy Meal – там те се наричат „Happy Sets“. Повече колички са в цвят Stealth Grey, като само няколко ще бъдат лакирани в златист цвят. Ако пък търсите истински GT-R:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=52&mo=19234&price_min=-1&price_max=-1&year_min=-1&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин