AUTO BILD България / Nissan за „Междузвездни войни“

Nissan за „Междузвездни войни“


10
февр.
2017

Освен ако не падате от Марс или сте живяли в пещера на планетата Джеда, вероятно вече знаете, че Rogue One: A Star Wars Story е обявен за най-касовия филм за 2016 г. От Nissan определено са наясно с този факт, което довежда до лансирането на компактния рекламен модел Rogue (както се казва X-Trail в САЩ) в последната част на суперхитовата поредица. Поради тази причина надали ще останете учудени от факта, че щандът на Nissan в рамките на Чикагското автомобилно изложение на Nissan е силно повлияно от „Междузвездни войни“, а акцентът пада върху X-Trail, кадри на който може да откриете в галерията.

В допълнение към „дроидния“ X-Trail, организаторите са приготвили още огромен надуваем Death Star, висящ от релсите на автомобилния покрив; мащабирана реплика на Y-Wing Starfighter, TIE Striker, AT-ACT и X-Wing Starfighter, както и Щурмоваци (Stormtroopers). Точно така, истински Щурмоваци, или поне актьори, облечени като тях. От Nissan обещават предоставят възможност на посетителите в Чикаго да се снимат с тях.

Още по темата

Card image cap
Баварски усещания в Jaguar

12
май
2016

Нито една друга марка не върви толкова упорито по следите на BMW като Jaguar: сега британците предлагат двойно задвижване за моделните семейства XE и XF с малкия дизелов двигател. Първи впечатления!

Card image cap
Faraday Future предизвиква Ferrari (ВИДЕО)

15
дек.
2016

Faraday Future вдига високо летвата спрямо първия си електрически SUV. Във видеотийзър новият модел предизвиква Ferrari, Bentley и Tesla!

Card image cap

В последния брой:

Архив >