Nismo с 200 к.с. на изгодна цена


16
апр.
2020

Екстравагантният Nissan Juke Nismo предлага 200 на ниска цена. Сега за продажба е обявен бърз екземпляр с ръчни скорости!

Макар и в Германия Nissan Juke да не успя да изиграе важна роля десет години след пазарната си поява. Докато в световен мащаб бяха продадени 1 милион бройки на притежаващия странна външност компактен SUV, в Германия през 2019 клиентите на модела бяха 2000. Още по-неизвестен от базовия Juke е един специален модел, който напомня на голям японски спортен автомобил: Nissan Juke Nismo! 

За съжаление този Juke няма много общо с гигант като GT-R Nismo освен добавката в името – собствената тунинг-фирма на японците е направила почти само козметични промени по компактния Nissan. Най-мощният сериен Juke бе със 190 к.с., а Nismo са добавили 10 к.с. и малко украса. Конкретно това означава: по-ниски брони, спортни джанти и заден спойлер, спортни седалки с тапицерия от алкантара и червени шевове.

Спортен, бърз и сравнително икономичен

Благодарение на Nismo автомобилът ускорява бързо, като с опционалната 6-степенна механична скоростна кутия предлаганият Juke взема спринта от 0 до 100 км/ч с 0,6 секунди по-бързо от серийния модел, което означава: 7,6 вместо 8,2 секунди. Максималната скорост на спортния вариант на компактния SUV не се различава – 215 км/ч. Nismo-Juke обаче изглежда доста спортно и ускорява доста прилично – изобщо не му се налага да се притеснява от германските си премиум колеги. Освен това е по-лек от тях – 1,3 тона – което означава и по-нисък разход на гориво. Продавачът е посочил резултат от 6,9 л/100 км – добра стойност за кола с 200 к.с.

Поддържан Nismo-Juke на добра цена

По отношение на комфорта Nissan не може да се мери с премиум марките – въпреки спортните си аксесоари, камерата за заден ход и отоплението на седалките. За цена от около 23 000 лв. оборудването звучи доста приемливо. Освен това този Nissan Juke Nismo изглежда доста добре поддържан шест години след първата си регистрация. пробегът му е 79 563 километра.

Тук можете да видите предложенията за Nissan Juke Nismo в търсачката ни:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=52&mo=19542&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2014&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >