NFS със смяна на предавките?

От ноември 2015 г. Need for Speed се завърна. Изглежда обаче почитателите на играта се оплакват от липсата на една съществена функция – смяната на предавките

1102
2016

На експертите от много време им липсваше едно нещо при класическата компютърна игра Need for Speed – смяната на предавките. Сега лудите на тема „клавиатурен рейсинг“ могат да си отдъхнат – защото по всичко личи, че Electronic Arts ще даде на представената през ноември 2015 г. програма важната функция. Към това насочва кратко видео, публикувано на страницата на играта във Facebook, придружено с коментара „Утре ще имаме нещо за вас“. Вероятно зад тези думи се крие лансирането на предвидената за пролетта на 2016 г. РС-версия на играта.

В новата Need for Speed има предимно нелегални нощни състезания и гонки с полицията. Външният вид, пътното поведение и мощността на автомобилите се настройват в зависимост от индивидуалните желания на играчите. Последният релийз на играта се появи на 5-ти ноември м.г. за Playstation 4 и Xbox One. Клиентите на услугата Access на EA с Xbox дори имаха възможност да тестват играта за десет часа още преди официалното й пускане. А който си поръча т.нар. Deluxe Edition, получава като стартов автомобил BMW M3 E46.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин