MV Agusta създаде ново дизайнерско студио за най-ексклузивните си модели


22
юли
2020


MV Agusta обяви официалното отваряне на дизайнерското си студио за мотори в Монако – Monaco Design Studio, специална локация за най-необикновените им и уникални модели. Там се предлагат изцяло персонализирани версии на най-престижните модели на марката за ексклузивната наслада на техните горди собственици.
Вирджинио Ферари, трикратен италиански и световен шампион е основател и собственик на студиото. Той има дълга история на приятелство и сътрудничество с MV Agusta, когато става техен официален вносител в Монако още през 1998.
Тимур Сардаров, главният изпълнителен директор на MV Agusta Motor S.p.A, се изказа по темата: „Ако трябваше да има само едно място, където да се усъвършенства/подобри престижът и ексклузивността на MV Agusta, то това е Монако, а човекът начело е Вирджинио Ферари.“
У нас MV Agusta се представлява от Сенакс ООД, една от водещите компании на авто-мото пазара с повече от 25 годишна история и опит. Желаещите имат възможност да направят тест драйв в шоурума на фирмата в Дружба 2, бул. Цветан Лазаров 92 на моделите на Benelli, KYMCO и MV Agusta.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >