Mustang финишира в река!

2405
2020

Човекът тъкмо си бил купил колата с V8-двигател и искал да се изфука пред приятелите. Един малък дрифт обаче финиширал като голяма катастрофа в реката

Историята звучи направо като измислена. Един канадец тъкмо си бил купил нов автомобил – Ford Mustang GT от актуалното поколение. Впечатляващ и мощен автомобил с V8-мотор, пет литра работен обем и 450 к.с. Лакиран в любимия на клиентите специален цвят „Need for Green“. И естествено човекът искал да покаже на приятелите си новата си придобивка. Както обикновено младите хора се срещали в ресторанта за бързо хранене в Кренбруук в канадската провинция Британска Колумбия, за да се изфукат с автомобилите си. Този път атракцията трябвало да бъде купеният преди само 3 дни Mustang – на паркинга собственикът ѝ направил няколко дрифта, за да впечатли момчетата. За съжаление на мощния автомобил му трябва добър шофьор. В този случай определено комбинацията не била такава и водачът на Mustang-а загубил контрол над американското Coupé, полетял по един наклон и се озовал в близката река.

От нов автомобил в тотална щета само за минути

По информация на приятелите на злополучния водач на Mustang за щастие никой не бил ранен. Пострадало единствено егото на решилия да се изфука мъж – колата останала в реката и била извадена след няколко часа. Повредена била не само каросерията на струващия 100 000 лв. автомобил, но и заради наводнените вътрешно пространство и двигателен отсек резултатът бил тотална щета. Все пак официална информация за случая няма. Едно нещо обаче е сигурно: на този самохвалко акцията по перчене му е излязла доста солено. От друга страна това едва ли ще бъде последната катастрофа с Mustang, за която ще пишем.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин