AUTO BILD България / Mugen Honda Civic Type R: ъп- или даунгрейд?

Mugen Honda Civic Type R: ъп- или даунгрейд?


12
ян.
2019

Японската тунинг компания Mugen е известна с някои от „най-наточените“ версии на Honda, както и с разработка на специални компоненти за доработка. Mugen дори работи ръка за ръка с Honda, за да създава екзотики като Mugen Si от 2008. Сега тунинг майсторите ще представят концептуален Civic Type R, който ще бъде показан по време на изложението в Токио.

Mugen нарича прототипа, базиран на актуалния Type R, RC20GT. В интерес на истината, надали атрактивният боди-кит би допаднал на всеки фен на мотото Power of Dreams: неприлично големият отвор на радиаторната решетка и решението титаниевата изпускателна система да завършва не в три, а само в една ауспухова тръба могат да бъдат изтълкувани по-скоро като стъпка назад, а не като подобрение в сравнение с прекрасната базова модификация. Иначе целият оптичен пакет е изработен от въглеродни нишки, а джантите са 20-цолови. Окачването е регулируемо, а спирачките са „ъпгрейднати“. Oсновното подобрение в интериора са седалките тип „корито“. Двигателят не е „пипан“ – т.е. развива стандартните 310 „коня“ и 400 Нм.

Още по темата

Card image cap
Небостъргачи на колела: кой има най-голям клиренс?

4
ное.
2016

Trucks, Trucks, Trucks: на най-голямото тунинг шоу в света SEMA 2016 има безброй Pick-ups и Jeeps, които ще накарат ченето ви да увисне. AUTO BILD реши да потърси кой има най-голям клиренс*

Card image cap
Essen Motor Show 2016

19
ное.
2016

Card image cap
650 к.с. в Porsche-Bus

11
май
2016

Изглежда като VW Bus, но звучи като Porsche. TH Automobile са превърнали един T5 в болид за най-лявата лента. Първите ни ни впечатления!

Card image cap
Golf с 360 „коня“ за 100 хил. лева

25
сеп.
2016

Volkswagen и Abt пускат лимитирана серия на Golf R. R360S като върхова модификация в семейството на Golf ще бъде запазен единствено за швейцарския пазар

Card image cap

В последния брой:

Архив >