MSO с уникална кола на Dubai Motor Show 2017


15
ное.
2017

Отделът McLaren Special Operations (MSO) отново прикова вниманието и създаде за специален клиент единична версия на 720S Coupé – резултатът може да бъде видян по време на Dubai Motor Show 2017.

Суперспортният автомобил е с черен лак със сатенена визия, а джантите на модела са златисти. Акцентът на автомобила е внушителното задно крило, подписано с цитат от основателя на фирмата Брус МакКларън. За направата му са били необходими 30 работни часа. Цитатът е от излязлата през 1964 негова автобиография „От кокпита“: „Животът се мери по постиженията, а не по годините“.

Направата на останалата част от автомобила е отнела 90 работни часа: предният сплитер, вентилационните отвори, покривът, задната броня и дифузьорът са от карбон – също както капаците на страничните огледала и капакът на двигателя. В интериора на 720S личат златисти акценти по лостчетата на волана, по волана и по вратите. По праговете и вентилационните дюзи има карбон. От McLaren не съобщават колко е струвал този специален и уникален 720S.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин