Mitsubishi представя 4×4 микрован за пътешественици

2310
2019

MITSUBISHI SUPER HEIGHT K-WAGON CONCEPT е мини ван от следващо поколение, който изкушава онези пътешественици, които искат да обиколят нови, далечни дестинации. С обширно пространство за пътниците, той предоставя всички функционалности, очаквани от автомобил в този клас, но с дизайн, който изразява уникалния SUV привкус на MMC.

Dynamic Shield предната решетка, характерна за MMC, е използвана и в този автомобил. Отстрани концептуалният модел излъчва мощ със силует, който включва дълго междуосие и скулптурирани активни линии. Цветовата схема провокира водачите да персонализират автомобила си с възможност за избор на два цвята – маслиново зелено и бяло със сребърни релси на покрива. Гумите идват в същия цвят като купето, за да допълнят цялостния външен вид. Обширното пространство за пътниците е максимизирано при задните седалки. С най-широко отваряне на задната врата и най-голямо пространство за краката в своя клас, пътниците ще могат да се насладят на удобство и простор за релакс.

Шикозният премиум интериор залага на кафявото като основен цвят и оранжевото като вторичен. Синтетичната кожа е обработена с диамантено покритие за наистина висококачествено усещане. Подобрени асистенти за водача и системи за сигурност гарантират добро представяне на двигателя и CVT кутията за безстресово шофиране както в зони с висока скорост, така и в градски условия с ограничения в скоростта.

e-Assist пакет за превантивна безопасност включва MI-PILOT асистент за следене на лентата при движение по магистрала, спирачна система, която намалява последствията при катастрофа, и асистент при погрешно натискане на педала на газта. MITSUBISHI ENGELBERG TOURER, SUV с три реда седалки, доразвива PHEV технологията на MMC, използвана в Outlander PHEV, като добавя електрическа технология за задвижване на четирите колела от ново поколение.

Батерията с увеличен капацитет е разположена под пода в централната част на превозното средство. Запазва се двумоторната система с електромотори на предната и задната ос, но PHEV задвижването вече е по-компактно и оптимизирано, за да не отнема от пространството за пътниците в купето. MITSUBISHI ENGELBERG TOURER има електрически пробег от повече от 70 км (WLTP)*6, а с напълно заредена батерия и пълен резервоар може да измине около 700 км (WLTP).

Системата работи с AYC (Active Yaw Control), за да разпределя мощност между предните две колела, както и с full-time 4WD, посредством двата електромотора, за по-висока мощност и по-голяма ефективност. Всичко това, в комбинация със Super All Wheel Control (S-AWC) системата, която значително подобрява поведението на автомобила при завиване и спиране чрез контрол на спирачната система на всяко едно от четирите колела индивидуално, както и чрез регулиране на мощността на предния и задния електромотор.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин