Mitsubishi представя прототип с електромотори в четирите колела


3
окт.
2019

MI TECH CONCEPT ще бъде една от премиерите на Mitsubishi на изложението в Токио. Той въплъщава философията на MMC – Drive your Ambition, с идеята, че е „Електрически SUV, който предоставя удоволствие и увереност от шофирането без аналог при всякакъв терен и всякакви атмосферни условия.“ Разполага с по-малка и по-лека PHEV система, 4WD с 4 електромотора и подобрени системи за активна и пасивна безопасност – всичко това в този малък концептуален електрически SUV.

  1. PHEV система

PHEV системата е оптимизирана по отношение на размерите и теглото. Това позволява на водача да шофира в изцяло електрически режим, както и в режим сериен хибрид с мощността и лекотата на електрически автомобил.

  • 4WD система с 4 електромотора

MI-TECH CONCEPT е задвижван от 4WD система с 4 електромотора, наречена Quad Motor с Dual Motor AYC – с по два мотора на всяка от двете оси. Това позволява максимален въртящ момент на всяко от четирите колела, като осигурява на водача стабилен контрол над автомобила на асфалт и неповторимо преживяване извън пътя.

  • Подобрени асистенти и системи за сигурност

MI-TECH CONCEPT работи със самообучаващ се интерфейс, който следи и отчита поведението на водача и околната среда. MI-PILOT асистентът не само сигнализира за потенциална опасност от удар, а и помага в управлението на волана и спирачките. Тези две, заедно с още редица системи за активна и пасивна безопасност, работят в синхрон, за да предпазват водача и пътниците в автомобила.

Посетителите на щанда на MMC ще имат възможността да гледат демонстрации от различни ъгли на концептуалните автомобили във виртуална реалност Стереоскопичните изображения на MI-TECH CONCEPT могат да бъдат завъртани, приближавани или отдалечавани, както и поставяни на различен фон. В допълнение, гостите ще могат да се насладят на автомобила и с изглед отвътре, както и отдолу.

Още по темата

Card image cap
VW Bulli T2: има живот и след смъртта!

12
окт.
2017

Съборено от буря дърво почти разполовява екземпляр от култовия модел VW Bulli. Дали „транспортьорът“ все още ще може да се движи? Проверете във видеоклипа!

Card image cap
Идва SUV-ът на Lada

24
авг.
2016

Точно за 50-ия юбилей на марката Lada ще представи въодушевяващ прототип на SUV, наречен xCode. AUTO BILD ви представя първите снимки и информация!

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: