Mitsubishi представя прототип с електромотори в четирите колела

0310
2019

MI TECH CONCEPT ще бъде една от премиерите на Mitsubishi на изложението в Токио. Той въплъщава философията на MMC – Drive your Ambition, с идеята, че е „Електрически SUV, който предоставя удоволствие и увереност от шофирането без аналог при всякакъв терен и всякакви атмосферни условия.“ Разполага с по-малка и по-лека PHEV система, 4WD с 4 електромотора и подобрени системи за активна и пасивна безопасност – всичко това в този малък концептуален електрически SUV.

  1. PHEV система

PHEV системата е оптимизирана по отношение на размерите и теглото. Това позволява на водача да шофира в изцяло електрически режим, както и в режим сериен хибрид с мощността и лекотата на електрически автомобил.

  • 4WD система с 4 електромотора

MI-TECH CONCEPT е задвижван от 4WD система с 4 електромотора, наречена Quad Motor с Dual Motor AYC – с по два мотора на всяка от двете оси. Това позволява максимален въртящ момент на всяко от четирите колела, като осигурява на водача стабилен контрол над автомобила на асфалт и неповторимо преживяване извън пътя.

  • Подобрени асистенти и системи за сигурност

MI-TECH CONCEPT работи със самообучаващ се интерфейс, който следи и отчита поведението на водача и околната среда. MI-PILOT асистентът не само сигнализира за потенциална опасност от удар, а и помага в управлението на волана и спирачките. Тези две, заедно с още редица системи за активна и пасивна безопасност, работят в синхрон, за да предпазват водача и пътниците в автомобила.

Посетителите на щанда на MMC ще имат възможността да гледат демонстрации от различни ъгли на концептуалните автомобили във виртуална реалност Стереоскопичните изображения на MI-TECH CONCEPT могат да бъдат завъртани, приближавани или отдалечавани, както и поставяни на различен фон. В допълнение, гостите ще могат да се насладят на автомобила и с изглед отвътре, както и отдолу.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин