Mitsubishi представя концептуален плъг-ин хибриден SUV


18
сеп.
2019

Световният дебют на новия концептуален плъг-ин хибриден SUV на MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) ще се състои по време на 46-ия Автосалон Токио 2019, който отваря врати за публиката между 24 октомври и 4 ноември, 2019 г.

Концептуалният автомобил се позиционира в класа на малките SUV-oве и въплъщава в себе си както основната ценност на бранда – “Drive your Ambition”*1, така и дългогодишния опит в технологията на задвижване на 4-те колела.  

„Електрически SUV, който предоставя несравнимо удоволствие от шофирането и увереност на всякакъв терен при всякакви атмосферни условия“, MMC предлага на своите потребители три основни ценности – SUV, PHEV и 4WD: Концептуалният автомобил ще бъде с по-малък работен обем и по-леко плъг-ин хибридно задвижване, както и с електрическа 4WD система.

MITSUBISHI MOTORS осигурява нов вид преживяване зад волана – такова, което ще ви накара да се чувствате сигурни и спокойни по време на ежедневните си пътувания в града, като същевременно ви позволява смело да прекрачите отвъд и да поемете по неутъпкан терен.

Още по темата

Card image cap
Новото лого на MINI

13
дек.
2017

Най-новата глава в пъстрата история на логото на MINI ще може да бъде видяна от март 2018 година на предния капак, в задната част, в средата на волана и върху дистанционното управление на всички модели на MINI

Card image cap
Маршавелов и Щерев в клип на Ан-Джи

15
ян.
2016

Видеото в стил „Бързи и яростни“ е снимано на писта „Дракон“ и по пловдивските улици

Card image cap
Маybach-ът на Чарли Шийн за продан

16
февр.
2016

Холивудската звезда е готова да се раздели със своята бронирана лимузина. Тя е поддържана идеално и е изминала под 50 000 км

Card image cap
Hyundai с намерение за завод у нас?

26
окт.
2017

Премиерите на Корея Република България и Република Корея бяха специални гости на церемония в шоурума на „Индустриал Комерс“ в София по случай създаването на "Търговска и индустриална камара на Република България и Република Корея"

Card image cap

В последния брой:

Архив >