Mitsubishi представя концептуален плъг-ин хибриден SUV

1809
2019

Световният дебют на новия концептуален плъг-ин хибриден SUV на MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) ще се състои по време на 46-ия Автосалон Токио 2019, който отваря врати за публиката между 24 октомври и 4 ноември, 2019 г.

Концептуалният автомобил се позиционира в класа на малките SUV-oве и въплъщава в себе си както основната ценност на бранда – “Drive your Ambition”*1, така и дългогодишния опит в технологията на задвижване на 4-те колела.  

„Електрически SUV, който предоставя несравнимо удоволствие от шофирането и увереност на всякакъв терен при всякакви атмосферни условия“, MMC предлага на своите потребители три основни ценности – SUV, PHEV и 4WD: Концептуалният автомобил ще бъде с по-малък работен обем и по-леко плъг-ин хибридно задвижване, както и с електрическа 4WD система.

MITSUBISHI MOTORS осигурява нов вид преживяване зад волана – такова, което ще ви накара да се чувствате сигурни и спокойни по време на ежедневните си пътувания в града, като същевременно ви позволява смело да прекрачите отвъд и да поемете по неутъпкан терен.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин