Mitsubishi обнови ASX

1,6-литров турбодизелов мотор и променена предница са акцентите за моделна година 2017

0410
2016

Демонстрирайки плавен преход към следващото поколение автомобили на Mitsubishi, за моделна година 2017 ASX е с новата визуална идентичност на марката – т.нар. “Dynamic Shield”. От модела до момента са произведени над 900 хил. бройки и в Европа той е най-продаваният след Outlander. Ефектните хромови контури от двете страни на радиаторната решетка обгръщат като щит емблемата с трите диаманта и създават усещане за 3D движение.

Дизайнът на предната броня е променен, за да бъдат интегрирани хромираните елементи, докато централната част е затъмнена като при New Outlander или eX-Concept. Горната част на решетката вече е с тънки черни хоризонтални ламели и се слива с фаровете, създавайки интегрирана визия.

Освен новия дизайн на предницата, европейската версия на ASX 2017 се отличава също така с антена тип “перка на акула”, тапицерия на задната седалка, която осигурява по-стабилна опора на тялото, както и нови материали за изработка на седалките. Тези козметични промени са само допълнение към направените напоследък подобрения в предлаганата в Европа версия на ASX: нов 1,6-литров турбодизел със 114 к.с., акценти в пиано черен лак върху волана, автоматично затъмняващо се огледало за обратно виждане и др.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин