Mitsubishi възражда Eclipse – но като кросоувър


14
февр.
2017

Като препратка към своето спортно наследство, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) реши да нарече своя напълно нов компактен автомобил Eclipse Cross. В съзвучие с неговите купе форми, името “Eclipse Cross” е ясна препратка към обичания спортен автомобил Eclipse, продаван основно в Северна Америка между 1989 и 2012 г. – и известен с ключовата си роля в „Бързи и яростни“. От легендарния Eclipse са произведени повече от 1 400 000 бройки за четири успешни моделни поколения.

Името “Eclipse Cross” също подсказва и SUV природата на новия автомобил, неговата принадлежност към чистокръвните SUV автомобили на Mitsubishi Motors – стратегическа посока за развитие на марката, особено в Европа. И развивайки още повече тази метафора, наситеният блестящ червен металик, специално разработен цвят за този модел – с иновативен процес за нанасяне на боята – отново кореспондира с името, за да направим асоциация с великолепието, което може да се наблюдава по време на пълното слънчево затъмнение.

Още по темата

Card image cap
Гробището на мръсните дизели: ще дойдат ли евтини TDI-та от САЩ?

3
апр.
2017

Къде отиват изкупените обратно от производителя автомобили след дизеловия скандал около VW в САЩ? АUTO BILD знае отговора!

Card image cap
Колосите от срещата на G20

2
юли
2017

Срещата на G20 в Хамбург ще превърне града в крепост. AUTO BILD ще ви запознае с най-впечатляващите бронирани автомобили, които ще превозват и пазят най-силните държавни фигури в света- стартираме с "Beast" на американския президент Доналд Тръмп

Card image cap
Lada Niva: олдтаймер от шоурума

5
май
2017

Lada Niva няма много високи качества. Въпреки това е препоръчителна

Card image cap

В последния брой:

Архив >