MINI Cabrio: слънчеви бани и газ по завоите!

0406
2016

Новото поколение на MINI вече с предложение за ценителите на британската марка, които остават винаги от слънчевата страна на живота. Достатъчни са 18 секунди, за да се комбинират още по-голяма радост от шофирането на едно MINI с интензивно Open-Air усещане. В това имаха възможност да се убедят участниците в MINI OPEN AIR EXPERIENCE в обстановка в MINI стил и маршрут, достоен за едно истинско MINI Cabrio – живописни пейзажи и интригуващи завои.

Новото MINI Cabrio се оборудва с напълно автоматичен, за пръв път напълно електрически и с особено тихо задвижване мек покрив с интегрирана защита при преобръщане. Значително е подсилен спортният темперамент. Типичната за марката пъргавина се осигурява от новото поколение двигатели, настроеното специфично за модела окачване и особено устойчивата към усукване структура на каросерията. Освен това новото MINI Cabrio впечатлява и с осезаем напредък по отношение на комфорта на возене, предлагането на място, функционалността, качеството на изработката и материалите, както и големия избор на иновативни асистиращи системи. Хармоничният баланс между елегантност и спортен дух се сигнализира и от модернизирания дизайн, който подчертава индивидуалния и значително по-зрял характер на автомобила както в екстериора, така и в интериора. Новото издание на първия и все още единствен кабриолет в премиум сегмента на малките автомобили е олицетворение на най-ексклузивната и емоционална форма на наслада от типичната за MINI радост от шофирането. Изправеното предно стъкло на новото MINI Cabrio гарантира освежаващи усещания при пътуване на всичките четири места. Напълно автоматичният гюрук може да се активира спонтанно с натискане на бутон. Покривът може да бъде отворен респективно затворен и по време на пътуване със скорост до 30 км/ч, като функцията шибедах може да се ползва при всякакви скорости. Като опция покривът за пръв път се предлага в изпълнение MINI Yours с втъкана графика на британския флаг Union Jack. Освен това като допълнително оборудване се предлага и модернизираният Always Open Timer, MINI Connected App включително предупреждение за дъжд, двузонова автоматична климатична инсталация с кабрио-режим, както и ветробран с понижено тегло и оптимизирано управление.

MINI Cabrio предлага избор от щест моделни варианта – MINI One Cabrio, MINI Cooper Cabrio, MINI Cooper S Cabrio, MINI Cooper D Cabrio и MINI Cooper SD Cabrio, както и суперспортиста в семейството на MINI – MINI John Cooper Works Cabrio. Всички те са оборудвани с три- или четирицилиндорви двигатели с технология MINI TwinPower Turbo и осигуряват мощност от 102 к.с. при MINI One Cabrio до 231 к.с. за MINI John Cooper Works Cabrio. Както серийната шестстепенна механична скоростна кутия, така и опционалната шестстепенна трансмисия Steptronic са изцяло нови разработки за най-новото поколение на MINI. Опционалните режими за шофиране MINI Driving Modes позволяват индивидуални настройки на автомобила, които по избор да подчертават комфорта на возене, спортния дух или ефективността на новото MINI Cabrio. Освен това като допълнително оборудване се предлага и динамичен контрол на амортисьорите.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин