MINI Cabrio за майстор-готвачи

Специален проект на MINI представя иновативен пакет от аксесоари за MINI Cabrio. От април 2017 г. MINI Cabrio може да бъде допълнено с пакета MINI John Cooker Works

0104
2017

От април 2017 г. MINI Cabrio може да бъде превърнато в мобилен щанд за т. нар. стрийт-продажба с новия пакет оборудване John Cooker Works. MINI Cabrio се оборудва с повърхност за продажба и приготвяне на храна от масивен дъб. Тя включва индукционен котлон с интегриран аспиратор. В багажника на MINI Cabrio с вместимост 160-215 л е разположена необходимата хладилна техника. Захранването с електроенергия е поверено на високоволтова Natural Food Nanotechnology батерия, която се зарежда по време на движение от серийната регенерация на спирачната енергия. Хранителните отпадъци допълнително се използват от системата на батерията, за да захранват по екологичен начин уникалното превозно средство.

При отворен покрив масивната дървена плоча от устойчиво дъбово дърво се вписва в контурите на интериора и въпреки олекотената си конструкция предлага стабилна опора за храните и напитките. Пакетът отговаря на всички изисквания за хранителни стоки и може да бъде ползван както за топли, така и за студени храни. Клиентите, избиращи опционалното оборудване, ще се възползват от изключително гъвкаво превозно средство за предлагане на храна от разнороден вид, например суши, сладолед или фрешове.

За инсталирането на пакета MINI John Cooker Works е необходимо само сгъване на седалката на водача. Така се образува удивително пространство за съхранение на продукти и кухненски принадлежности под плочата от масивно дърво. Ако времето изненадващо се развали, мекият сгъваем покрив може да бъде затворен за 18 сек по време на готвене.

Независимо дали става дума за стартъпи, които искат да приготвят своите кулинарни шедьоври пред очите на клиентите си, или за собственици на павилиони за храна, които се нуждаят от просторна площ за храните – допълненото с пакета John Cooker Works MINI Cabrio предлага множество възможности. Въвеждащата цена е 1959 евро, като пакетът може да бъде поръчан веднага при подбрани дилъри на MINI – макар че не знаем дали на 1.04 те отварят толкова рано…

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин