Mercedes X-клас by Chelsea Truck Company


12
февр.
2021

Афзал Кан вероятно някога се е влюбил в Mercedes X-клас – иначе няма как да бъде обяснен фактът, че неговата фирма Chelsea Truck Company се занимава с пикапа и след спиране на производството му.  Сега специалистите представят ново тунинг предложение.

Този модерен Chelsea Truck Company Mercedes Benz X-клас – също така познат и като Sky Silver Metallic Edition – допълва с цвета си сребрист металик, 22-цоловите RS-XF-джанти и нов пакет за луксозен стайлинг класическия дизайн на оригиналния автомобил.

Джантите са приютени от внушителни, по-широки дъги на предните и задните калниците. Преден спойлер с вентилационни отвори и радиаторна решетка GT, преден капак с вентилационен отвор и вентилационни отвори на предната броня правят дизайна впечатляващ и привличат погледите.

Освен това има окачване с регулиращи се пружини, странични стъпала, лайстни за защита на вратите. При желание клиентите могат да си поръчат и бронирани стъкла – по-леки от обикновените с наименованието „State of the Art“, избирано иначе от важни личности.

Предните и задните седалки са тапицирани наново с кожа с контрастни шевове – също както и тапицериите на вратите. С кожа са покрити и скоростния лост, средния подлакътник, арматурното табло и подлакътниците на вратите. Сдържано брандиране на Project Kahn допълва пакета.

Засега обаче не се казва, какви моторизации ще има под капака. Показаният автомобил е с цена от 105 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин