/ Mercedes X-клас на Kahn Design

Mercedes X-клас на Kahn Design

1501
2020

Представете си пикап на AMG – не е лесно, нали? Фирма Kahn Design от Лондон, позната ни с благородния тунинг на моделите на Land-Rover е направила опит в тази посока. Представяме ви: „Pearl White Project Kahn Mercedes Benz X Class“.

Тунинг-специалистите от Kahn са на мнение, че с перленобелия Benz можете да се появите спокойно и в Монте Карло. Да, този X 250 d със 190 к.с. определено прави впечатление. Външните промени включват радиаторна решетка а ла AMG, вентилационни отвори на предния капак и в предните брони, повдигната каросерия, странични стъпала и предпазни елементи на вратите. Пикапът е качен на така наречени  G06-джанти с формат 22 цола, а калниците са широки и вентилирани отпред и отзад.

Зад тонираните стъкла виждаме нова тапицерия от мека кожа с контрастни шевове на предните и задните седалки. Прибавяме и характерните за хората от Kahn тапицерии на вратите и покрития с кожа скоростен лост. Средният подлакътник, арматурното табло и подлакътниците на вратите са с нова тапицерия на Kahn.

Сдържаният Project-Kahn-Branding придава завършен вид на пакета – за да не се съмнява никой в източника на този функционален и елегантен дизайн. Като цена хората от Kahn Design обявяват 116 000 лв. – не е малко при положение, че обикновеният Mercedes X 250 d 4matic струва от 81 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин