Тунинг » Mercedes S-клас във VIP-стил

Mercedes S-клас във VIP-стил

2301
2020

Малко преди новият Mercedes S-клас да се появи на пазара, тунинг-специалистите от Wald International представиха бодикит за актуалното поколение!

Новият Mercedes S-клас е на прага на появата си! Следващото поколение на флагмана от Щутгарт ще бъде на пазара още през 2020 г. Въпреки това японската тунинг-фирма Wald International е създала бодикит за актуалната серия W 222 и по този начин нарежда Benz-а в цяла серия от модели „Black Bison“!

Така S-клас става Black Bison

Black-Bison-S-клас блести – за разлика от това, което предполага името – в бяло, като все пак има няколко черни акцента. Пакетът включва обичайните части: нови предна и задна брони, спойлери на покрива и на капака на багажника, впечатляващи странични вентилационни отвори, внушителни странични прагове, задължителното за VIP-стила подобаващо смъкване на каросерията и по-големи джанти със странен дизайн, както и нова ауспухова уредба. Във вътрешното пространство хората от Wald International са се ограничили до карбонови лостчета за превключване на предавките на волана. Не се предвижда ъпгрейд на мощността.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ