Mercedes C-клас Coupé от Moshammer

2312
2016

Да обзаведеш чистоново C-клас Coupé на Mercedes с екстремно широк Widebody-Kit – за целта е нужна солидна порция самоувереност. Именно такава не липсва на тунинг-специалистите от Moshammer. Те са направили може би най-широкото C-клас Coupé от актуалното поколение.

Комплектът за каросерията включва допълнителни елементи за предната броня, четирисантиметрови удебеления на калниците, по-широка с 6,5 сантиметра странична линия, заден спойлер с нов дизайн, както и дифузьор. В последния могат да бъдат интегрирани  крайни ауспухови тръби от V8-Biturbo или V12-Biturbo версията. Трябва да отбележим, че V12 агрегатът по принцип изобщо не се предлага за C-клас Coupé. Moshammer може да оборудва автомобила ви и със симпатичен блендер, който генерира V12-звук, макар и под капака да работи „само“ V8-агрегат.

Естествено окачането и колелата също трябва да бъдат настроени спряно екстремно широката каросерия. Окачването е дело на H&R, а джантите са от фирма „artForm Wheels“. На предната ос те са с размер 10,5 цола, а на задната – с 12,0 цола. Размерът на гумите е 325.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин