Mercedes AMG E 63 S срещу Audi RS 6 – една катастрофа

2605
2022

Mercedes AMG срещу Audi RS. Или: вечният дуел! В този случай обаче няма победител. Един дрифтещ E 63 S се блъсна в RS 6. С видео!

Срещата между тези Mercedes AMG E 63 S и Audi RS 6 Avant завърши с измачкани ламарини за двата модела. В Youtube се появи кратко видео, което показва, как тези болиди катастрофират един с друг. А този сблъсък можеше да бъде съвсем лесно предотвратен!

25-секундният клип започва с разполагащия с 612 к.с. Mercedes-AMG E 63 S (W 213 преди фейслифта), който дрифти по един празен паркинг. На видеото се вижда, че AMG не се движи много бавно.

Следва сблъсък

Когато дрифтът приключва, камерата се завърта наляво. И изведнъж нещата се развиват много бързо: сякаш от нищото се появява едно Audi RS 6 Avant от поколение C7 – също движейки се напречно на пътя. Чува се свирене на гуми и бам!

Mercedes-AMG E 63 S не успява да спре навреме и удря RS 6 странично отзад от дясната му страна. Ударът не е никак слаб – Audi-то изхвърча и се завърта. Аварийните светлини на RS 6 се включват, а от предния капак на E 63 S започва да излиза дим. Чува се и: „По дяволите!“

За щастие няма пострадали

Изглежда, че при катастрофата няма пострадали – вижда се, че веднага след удара водачът на RS 6 и возещият се отпред вдясно в E 63 S слизат и водачът на AMG се опитва да премести автомобила си настрани. Е, еготата на двата водачи със сигурност са пострадали. Би било интересно да разберем, какво ще кажат и от застрахователните компании.

Видеото е заснето от известна дистанция, така, че не се виждат подробности относно щетите по двата автомобила.

Все пак не трябва да се забравя, че подобни изпълнения не бива да се случват на обществени пътища (или както в този случай на паркинг).

Иначе неочаквано може да се появи автомобил и да се случи това от видеото.

Вижте видеото от катастрофата:

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин