Mercedes AMG пуска Ocean 63

За 50-тия си юбилей Mercedes AMG ще представи няколко специални модела. Първият: Mercedes AMG C 63 Cabriolet Ocean Blue Edition. Разгледахме отвътре кабриолета!

1403
2017

Точно навреме за предстоящото лято от Mercedes AMG пускат специална версия на C 63 Cabriolet. При отворен покрив обаче само познавачите ще открият разликите между обикновения вариант и Ocean Blue Edition. Едва когато кабриолетът затвори своя покрив от плат, ще се разберете, че това е Ocean Blue Edition. Покривът е в лазурно син цвят – нещо като смесица между синьо и тюркоазено. Сдържани цветови акценти се появяват по предницата, задницата и джантите. Общо 150 клиенти в цял свят ще имат право да избор между два лака – матово бял и матово сив. Познатите ни AMG-джанти са лакирани в титаново-сив цвят.

Промените в кокпита са видими. Хората от AMG са се спрели на превъзходните седалки Performance, за да подчертаят -елегантността на специалния модел. Все пак клиентите на Ocean Blue Edition са ориентирани към модата и красивия дизайн. За целта от Mercedes AMG са оборудвали кабриолета със седалки със скъпа кожена тапицерия, а логото на AMG личи не само по подлакътника, а и в подглавниците. Специалният цвят може да бъде открит и в шевовете на седалките. Много стилна е средната конзола със сребрист стъклофазер, която наподобява на светъл карбон. Доказателство за любов към детайла е и  часовникът IWC, който също е издържан в син цвят. Иначе качеството на изработка и предлаганото място са на безупречно ниво!

Ако искате да притежавате Mercedes AMG C 63 Cabriolet Ocean Blue Edition трябва да побързате – ще бъдат произведени само 150 екземпляра. В зависимост от желанията на клиента ще се предлагат С 63 Cabrio с 476 к.с., както и топверсията C 63 S с 510 к.с. Ocean Blue Edition е напълно оборудвана: включително с Airscarf и климатизирани седалки.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин