Mercedes ще пусне тези модели до 2023 г.: Mercedes GLC Coupe фейслифт


4
апр.
2019

Mercedes GLC фейслифт, SLC Final Edition, SL Grand Edition, GLE Coupé, изцяло електрическия EQC, GLB и други 

Пазарният старт на модела е през есента на 2019 г. В предницата Coupé-версията на SUV-а за първи път ще бъде с изцяло различна радиаторна решетка с визия а ла диамант. Освен това фаровете ще имат нов светлинен подпис, а бронята – по-внушителни вентилационни отвори. SUV-Coupé-то ще има нови задни светлини – също с нова светлинна графика. В задната броня впечатление правят новооформените крайни ауспухови тръби. Задният дифузьор е по-изразен в сравнение с досега. При двигателите Mercedes ще заложи първоначално изцяло на 4-цилиндрови. Двата бензинови варианта са във версия мек хибрид – те са електрифицирани с 48-бордова мрежа// Вътрешното пространство прилича на това на фейслифта на GLC, което означава: нов волан с реагиращи на допир повърхности, системата MBUX и тъчпад на централната конзола, който замества досегашния Command-контролер. Зад волана опционално се намира 12,3-инчов, изцяло дигитален комбиниран уред. Базовата версия на модела е с класически кръгли уреди.

Още по темата

Card image cap
Над 20 премиери на изложението за тежкотоварни автомобили до София

16
май
2017

Водещите световни производители на автомобили за индустрията, транспорта и дистрибуцията ще представят най-новите си модели и разработки на TRUCK EXPO 2017.

Card image cap
Неуспешен тест за Mustang със сирени

30
мар.
2016

Ford Mustang като полицейски автомобил? Звучи апетитно – само дето при Performance-теста на австралийските ченгета се дъни само след три минути!

Card image cap
Големият SUV на VW за Северна Америка

27
окт.
2016

VW ще пусне 7-местен SUV на щатския пазар. Досега всички очакваха името на новия модел да бъде CrossBlue, но има голяма вероятност той да бъде наречен Atlas

Card image cap

В последния брой:

Архив >