Mercedes разкри моделната си стратегия

Изненадващо Daimler разкриха много неща за бъдещето си: през 2017 година Mercedes ще представи 11 нови модела. AUTO BILD ви показва всички нови модели!

3008
2016

Това не е изтичане на информация – и въпреки това документът на Daimler разкрива изненадващо много. В публикувания наскоро баланс за първата половина на годината в един документ Daimler показва как ще се развива марката през 2017 година. Наистина, част от новостите са до голяма степен маскирани, но освен означенията има и съвсем конкретни факти. Така например Mercede със сигурност са планирали GT C Roadster, тоест AMG GT с текстилен гюрук. Но „С“ в името ни кара да си задаваме въпроси – същото важи и за GT C Coupé. Нима AMG GT C ще се превърне в комфортния „двойник“ на GT S и GT R?

Освен това този документ потвърждава и други спекулации. Така например вече не е тайна, че ще има конкурент на Audi allroad – E-клас All Terrain, както и пикап със звезда. Специалистите отдавна говорят за E-клас Coupé и Cabrio. Отдавна се говори за фейслифт на S-клас, както и на GLA. В по-стара версия на документа обаче все още се говори за GLA Coupé. Може би тогава Mercedes все пак са разкрили малко повече от планираното.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин