AUTO BILD България / Mercedes разкри моделната си стратегия

Mercedes разкри моделната си стратегия

Изненадващо Daimler разкриха много неща за бъдещето си: през 2017 година Mercedes ще представи 11 нови модела. AUTO BILD ви показва всички нови модели!


30
авг.
2016

Това не е изтичане на информация – и въпреки това документът на Daimler разкрива изненадващо много. В публикувания наскоро баланс за първата половина на годината в един документ Daimler показва как ще се развива марката през 2017 година. Наистина, част от новостите са до голяма степен маскирани, но освен означенията има и съвсем конкретни факти. Така например Mercede със сигурност са планирали GT C Roadster, тоест AMG GT с текстилен гюрук. Но „С“ в името ни кара да си задаваме въпроси – същото важи и за GT C Coupé. Нима AMG GT C ще се превърне в комфортния „двойник“ на GT S и GT R?

Освен това този документ потвърждава и други спекулации. Така например вече не е тайна, че ще има конкурент на Audi allroad – E-клас All Terrain, както и пикап със звезда. Специалистите отдавна говорят за E-клас Coupé и Cabrio. Отдавна се говори за фейслифт на S-клас, както и на GLA. В по-стара версия на документа обаче все още се говори за GLA Coupé. Може би тогава Mercedes все пак са разкрили малко повече от планираното.

Още по темата

Card image cap
Китайка съди Tesla за 1 милион долара

27
апр.
2017

В Китай Model X катастрофира и изгаря. Според собственичката на колата задните „крилати“ врати не са се отворили – и заради това жената предявява съдебен иск срещу производителя

Card image cap
Новият C3 Aircross: малкият SUV-шеврон

12
юни
2017

След разкриването на C5 Aircross, Citroën засилва световната си офанзива в SUV сегмента с C3 Aircros – компактния SUV от "ново поколение" с дръзка индивидуалност

Card image cap
Ето го малкия SUV на Seat

5
май
2017

В лицето на Arona още през тази година Seat ще представи SUV, позициониран под Ateca. В Интернет „изтекоха“ първите снимки на модела!

Card image cap
Skoda Octavia фейслифт

11
ян.
2017

Седан и комби версиите на модела получиха нова предница и модернизирана инфотейнмънт система

Card image cap

В последния брой:

Архив >