Mercedes по-близо от всякога

0212
2019


Докоснете се до премиум марката от Щутгарт в Sofia Ring Mall и не пропускайте да разпитате за цените

Новият търговски център на Mercedes-Benz бе тържествено открит в столичния Sofia Ring Mall. Лентата на лъскавия шоурум бе прерязана от Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар, генерален дистрибутор на Daimler в България. Също със златна ножица в ръка бе и Димитрис Папулис, шеф на може би най-модерния мол в България, намиращ се на софийския Околовръстен път. Новата локация ще даде възможност на посетителите и феновете на германската премиум марка не само да се докоснат до последните модели на Mercedes, а и да тестват автомобилите, които ги очакват на паркинга на Sofia Ring Mall. Проектът на търговски център на Mercedes в мол е пилотен за марката от Щутгарт.

Шикозният автомобилен бутик ще обслужва в комфортна обстановка настоящите и бъдещите си клиенти, докато в близост на Ботевградско шосе се строи бъдещата централа на Силвър Стар с прилежащи шоуруми за леки автомобили, камиони и автобуси. „Инвестицията в настоящия ни център е изцяло на Силвър Стар, централата на Daimler в Щутгарт само одобри нашия проект за търговски център в мола“, не без гордост заяви Ролф-Юрген Заерле. „Новият адрес на Mercedes-Benz в София е издържан напълно в стила на подобни средища за опознаване и преживяване на елитни премиум марки като Mercedes-Benz, каквито ги познаваме от САЩ и се налагат все повече в Европа“, радостно обяви Димитрис Папулис. Моделите автомобили в шоурума ще се сменят всяка седмица.

Мултимедийната система на търговския център е последна дума на техниката и ще дава възможност за отпразнуване на блестящи премиери на новите модели Mercedes-Benz, които се очакват на българския пазар. Разбира се, тук ще намерите и оригинални аксесоари със звездата от Щутгарт, миниатюрни модели на автомобили, маркови дрехи и маратонки с логото на автомобилната легенда и перфектно подготвени консултанти, които знаят всичко за предлаганата в България моделна гама на Mercedes-Benz. Задължително е да разпитате за цените, защото богатото портфолио на Mercedes-Benz предлага лукс и качество за почти всеки бюджет.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин