Mercedes на PS Days

1107
2022

Нежно модифицирани или с крещящ тунинг? Evo 2, червената „свиня” и други: кулминациите при тунингованите модели на Mercedes на – PS Days 2022 в Хановер.

PS Days в Хановер карат сърцата на феновете на тунинга да бият учестено. Нашите кулминации сред моделите на Mercedes.

Оборудван с бодикита на EVO 2, черни джанти Levella и двигател с увеличен работен обем. От 2.6 литра са станали: днес 190 с визия Evo  и с двигател на Mercedes C32 AMG.

Това означава шест цилиндъра и 345 к.с. Тоест, доста повече от един истински Evo — серийно той е „само“ с 235 к.с. Една от кулминациите на изложението!

Продължаваме с една прекрасна реплика. Това е отдаване на почит към легендарния Mercedes 300 SL, но е конструиран на базата на R170 SLK 230.

Автомобилът е проект на бившия състезател с моторни лодки Марио Пийл и неговия син. Репликата на SLK е с ръчни скорости и 2,3-литров 4-цилиндров компресорен двигател със 197 к.с. Освен това…

… репликата е със 17-цолови джанти. Определено една от кулминациите от зоната на Mercedes.

Тъмнозелен лак, светлокафяв интериор: класически красиво. Този проект също е собствен. Броня на AMG, BBS-броня, джанти на Lorinser и прагове от 190E 16V — инвестирани са много труд и време.

Почти 20.000 евро са инвестирали притежателите в този 190 2.3 от 1991 г.

Бонусът за факторът уау: използвани са само оригинални части! Вдигнат палец от наша страна.

В първия момент човек би могъл да се заблуди и да си помисли, че вижда истинската червена „свиня”. Осем фара, същият стартов номер и подобно разположени лепенки.

При джантите възниква въпрос. BBS? В оригиналния вид 300 е с 15-Zцолови магнезиеви джанти с пет лъча. Независимо дали е истински или не – за нас моделът изглежда страхотно!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин