Mercedes лансира новата S-класа догодина


11
авг.
2019

С пускането на пазара на новото поколение S-класа през 2020 Mercedes ще въведе нов дизайнерски език за марката. Засега е ясно, че моделът ще разполага с огромен централен дислей, който направо ще се слива със средната конзола в кокпита. Освен това сред най-интересните новости при следващата S-класа ще бъдат възможностите за автономно шофиране, както и новите асистиращи системи. Електрическата инсталация ще бъде 48-волтова, а клиентите ще могат да поръчват и хибридни версии.

Meждувременно миналата седмица патрул на „Пътна полиция“ в софийския квартал Горубляне спря за проверка маскиран прототип на новото поколение Mercedes S-класа. Автомобилът вероятно е в България за изпитания на системите в кокпита на някоя от компаниите поддоставчици на Daimler у нас (вероятно Visteon). Припомняме, че друг маскиран прототип, на последната А-класа, също беше забелязан с камуфлаж в София малко преди пускането на модела на пазара.

Още по темата

Card image cap
BMW Vision Next 100: автономно по желание

7
мар.
2016

За 100-ия си юбилей BMW хвърля поглед към бъдещето „на колела“ с прототип на автономен автомобил, който може да бъде шофиран и като нормален. Запознайте се с най-важната информация около BMW Vision Next 100!

Card image cap
Новата Серия 1 идва с предно задвижване

10
юли
2017

Компактното BMW вече няма да предава мощността си (серийно) към задните колела и ще има различни пропорции на каросерията

Card image cap
Новата Fiesta: фина и малко по-голяма

12
окт.
2016

През пролетта Ford ще представи осмата генерация на Fiesta. Както и досега, моделът ще бъде базиран на глобална платформа, но ще предлага по-усъвършенствана техника

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: