McLaren произведе две специални версии MSO-R на базата на 650S


18
окт.
2017

Има ли нещо по-добро от единична бройка на McLaren, направен само за теб? Разбира се! Два специални автомобила McLaren, направени само за теб. MSO R Coupé и MSO R Spider са създадени на базата на McLaren 650S, вероятно за много заможен клиент.

MSO е подразделението, стоящо зад всички специални версии на  McLaren, направени по желание на клиента. Първият автомобил на MSO бе X-1 от 2012. Последното творение на специалното подразделение на McLaren – тези два MSO R – изцяло фокусирано върху динамиката. Броните, предният капак, задната част, както и капаците на страничните огледала са от карбон. Освен това моделите имат състоящо се от две части задно крило. Отвътре тапицерията е от алкантара. Цветът на тапицериите на седалките е червен. Лакът на Coupé-то е матов, а този на Spider-а – гланцов.

Двата MSO R са базирани на платформата на McLaren 650S. Двигателят е 3,8-литров битурбо V8, познат ни от Super Series. С 688 к.с. MSO R разполага с 13 к.с. повече от супербързия 675LT. Двата автомобила са с ръчно полирани цилиндрови глави и ауспухова уредба с титанови крайни тръби.

Не е известно каква сума е платил клиента за тези MSO R.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >