Maxcar разкрива предимството на новите пред старите авточасти


26
юни
2020

Днес пазарът на авточасти е изключително разнообразен и пренаситен, но много хора предпочитат, заради по-ниските цени, да пазаруват резервни части втора ръка. Защо обаче покупката на нови продукти в дългосрочен план е по-добрия и по-изгоден вариант? Какви разновидности се предлагат онлайн в сайта на Maxcar и къде ще откриете физическите ни магазини в страната?

Какво е предимството на новите пред втора ръка авточасти

Всеки собственик на автомобил в живота си, поне веднъж е използвал както нови, така и употребявани авточасти и вероятно е видял сам разликите. В първия случай имаме неупотребяван детайл, създаден от качествени компоненти, които в дългосрочен план ще ни служат много по-продължително и безаварийно. В определени случаи дори, когато пазаруваме от специализирани магазини, получаваме и гаранция, която ни дава спокойствие за работоспособността на покупката ни и нейната издръжливост за дълъг период от време.

Във втория случай обаче, ние плащаме значително по-евтино, но получаваме авточасти, които са използвани незнайно колко дълго време. Ние ги получаваме до определена степен амортизирани, изхабени и вероятно в средата или към края на техническия им живот. Всеки от отделните детайли в един момент може да даде дефект, което е предпоставка за аварийна ситуация на пътя и нужда от помощ, необходимост от подмяна, губене на време и повечко нерви. Вие преценете кой от двата сценария предпочитате!

Какви видове ще намерите в онлайн магазин Maxcar

Само с първото посещение на нашия сайт ще Ви направи впечатление голямото разнообразие и многото разновидности на предлаганите нови авточасти. Например, при нас са достъпни части, като:

  • части за двигател;
  • светлини;
  • различни видове ремъци;
  • спирачки;
  • материали за смазване;
  • ходова част;
  • гарнитури;
  • филтри;
  • съединители и каквото друго се сетите.

Притежавате електромобил и си търсите висококачествено зарядно или подходящ кабел с конектор? Имаме специална категория за електромобили, където ще откриете многообразие от зарядни и конектори с различни стандарти, според страната в която се намирате.

Къде може да ни намерите

Въпреки напредъка и популяризирането, предимствата и удобствата, което осигурява онлайн пазаруването, много хора все още са подвластни на мантрата “Око да види, ръка да пипне”. Ето защо, ако сте сред тях и сте в търсене на нови и висококачествени авточасти от специализиран търговец, можете да ни посетите и лично в нашите физически магазини в София, Пловдив и Бургас.

Още по темата