Maserati представя 3 нови линии за моделите си с 4 врати

0507
2021

Maserati представя ексклузивни нови линии за Ghibli, Quattroporte и Levante като част от обновяването на гамата за моделна година 22 (MY22). Трите нови линии – GT, Modena и Trofeo – са разработени не само за да отговорят на всички изисквания и очаквания на клиентите, но и да изразят напълно различните, но допълващи се
темпераменти на иновации, производителност и дизайн на гамата на Maserati.

ДНК на марката се изразява чрез уникални линии, създадени от синергията между Centro Stile Maserati и екипа за разработване на продукти, със задълбочено проучване на специални материали, детайли и характеристики.

Maserati Quattroporte GT

GT. GT подчертава характера, очарованието и елегантността на Maserati и олицетворява поградския, минималистичен и съвременен дух на марката, подходящ за динамичните и любопитни световни граждани, които са модни, но със свой изтънчен, оригинален стил. Ghibli GT и Levante GT са оборудвани с 4-цилиндров двигател с хибридна mild технология, с мощност 330 к.с.

Quattroporte GT, от друга страна, се задвижва от V6 двигател, с мощност 350 к.с. Отвън, тази линия подобрява моделите в гамата с хромирани вложки, а алуминиевите джанти на колелата са 18” (за Ghibli и Levante) или 19’’(за Quattroporte). Вътрешният облик се допълва от кожени комфортни седалки в линия Dark Mirror за Ghibli GT, Radica за Quattroporte GT, а Levante GT – линия Black Piano.

Maserati Levante Modena

Modena. Modena е предназначена за клиенти, любители на спорта, наслаждавайки се пълноценно на своето време и преживявания. За хора, които търсят баланс на вродената елегантност, динамика и забавление при шофиране. Ghibli Modena и Levante Modena са оборудвани с бензиновия V6 двигател, с мощност 350 к.с.
Modena S с 430 к.с. се предлага и за Ghibli и Levante. Quattroporte Modena разполага с V6 двигател с 430 к.с.

Линията подобрява атлетизма на автомобилите чрез спортни брони с вложки Black Piano и 20-инчови алуминиеви джанти. В интериора всеки детайл предизвиква типичното удоволствие от шофирането на марката, със спортни кожени седалки и интериорни линии Black Piano за Levante и Quattroporte или Dark Mirror за Ghibli.
Линията Modena S се отличава с пакет Nerissimo и червени спирачни апарати. Trofeo. Trofeo представлява максималното представяне на личността на Maserati: фокусът е твърдо върху производителността, без да се жертва комфорта. Тази линия е върхът на гамата по отношение на пакети и преди всичко на мощността. Това е благодарение на мощния V8 Twin Turbo двигател с 580 к.с. Линия, оборудвана с карбон, 21” алуминиеви джанти и червени спирачни апарати. Интериорът е луксозен, със спортни седалки от пълнозърнеста естествена кожа „Pieno Fiore“.

Maserati Ghibli Trofeo

Ghibli, Quattroporte и Levante Trofeo преминават в екстремно измерение, дори по-ефективно и по-бързо, но винаги безспорно елегантно и безопасно. Що се отнася до външния стил, трите нови линии (GT, Modena и Trofeo) съчетават също новото лого на Maserati (въведено с пускането на MC20) на капака, ново лого на Тризъбеца на С колоната и актуализирани задни букви Maserati. Значките на конкретната линия (с имената
GT, Modena или Trofeo) се появяват точно над трите емблематични странични въздуховода. Интериорът също така разполага с новите надписи на Maserati на централния екран и новото лого „Trofeo“ на подглавниците.

Линиите GT, Modena и Trofeo за Ghibli, Quattroporte и Levante ще бъдат налични за поръчка за моделна година 22 (MY22) от 1 юли 2021 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин