Manta-мечта в оригинално състояние!

2404
2020

Нидерландски търговец предлага за продажба този Opel Manta 2.0 GSi от 1986 г. с малък пробег. Автомобилът изглежда почти като нов!

Вероятно не съществува автомобил, на който германците да са се смели толкова, колкото през 90-те години на Opel Manta GSi. Тогава се разказваха безброй вицове и абсурдни истории за Manta. При това Coupe-то от Рюселсхайм предлага надеждна техника и се представя убедително във всекидневието. Освен това благодарение на задното си задвижване Manta доставя удоволствие в завоите. А GSi се устремява в посока хоризонта по впечатляващ начин – благодарение на двулитровия си 4-цилиндров мотор със 110 к.с. 

Точно такъв екземпляр е обявен в момента за продажба в Нидерландия. E&R Classics от Валвайк предлага Manta GSi 2.0 от 1986 г. Първоначално автомобилът е използван в Белгия, а години по-късно се отправя към Ирландия като част от колекция. Снимките могат да оставят впечатление, че Manta е слязла наскоро от конвейера. Лакът е безупречен, по автомобила няма щети. Всичко е в оригинално състояние, дори серийните лепенки са налице и не са повредени. Оригиналните бели джанти също са в добро състояние. Според търговеца тази Manta е с пробег 35 337 километра. Той все пак казва, че с оглед на състоянието пробегът е приемлив, но няма абсолютни доказателства за него.

Почти няма друга такава Manta

Изключително доброто впечатление продължава и в интериора. Сивите спортни седалки Recaro са оригинални и са в много добро състояние. Няма никакви класически следи от износване. Отвътре няма драскотини или избледнели части. Дори гумените капаци на педалите изглеждат като нови. Малко износена е единствено поставката пред скоростния лост – има дупка, която също не е оригинална. Нидерланският търговец иска за Manta GSi 45 900 лв.. Тази сума е сравнително висока, тъй като в момента на пазара има доста евтини Manta GSi. Много от тези изгодни Manta GSi са доста далеч от оригинала.

Вижте предложенията за Opel Manta в търсачката ни: https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=54&mo=1921&price_min=-1&price_max=-1&year_min=1986&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин