Mansory Smart ForTwo: какво искат жените

1508
2019

Проектите на швейцарската тунинг компания Mansory са познати като едни от най-екстровертните в бранша. Сега тя не се е заела да прави още по-ексклузивен някой суперавтомобил, а просто е „пипнала“ Smart ForTwo. Мъникът е получил комплект „раздувки“, състоящ се от по-широки калници, нови прагове, добавка за предната броня и дифузьор отзад. Радиаторната решетка с вертикални ламели наподобява тази при последните модели Mercedes-AMG, а визията на Smart-a бива допълнена от нов преден капак, монтирано на покрива антикрило, наподобяващи карбон капачки на страничните огледала и 17- или 18-цолови джанти (по избор на клиента).

От Mansory описват интериора като „елегантен и мек, осигуряващ чувство за максимален комфорт“. Отвътре почти всичко е облечено във фина кожа с цвят „ванилия“ с контрастни шевове. Пластмасовите елементи са боядисани в черен пиано лак, а логото на тунинг фирмата е добавено на много места.

„Big Block” моторът с 3 цилиндъра и работен обем 0,9 л е с увеличена от 90 на 125 к.с. максимална мощност, а максималният въртящ момент е вдигнат от 135 на цели 200 Нм.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин