Mansory Bentley Flying Spur: върхът на лукса


10
мар.
2020

Тунингованото от Mansory Bentley Flying Spur привлича внимание благодарение на eкстравагантния си, но стилен екстериор и така се превръща в еднo от най-специалните творения на Mansory. Създаденото през 2001 г. германско тунинг студио работи по луксозни автомобили, към които добавя щипка стил и прави по-вълнуващи. Разбира се, крайният резултат невинаги е много успешен от гледна точка на стила – но не и при въпросното Bentley, което е един от „най-сдържаните“ проекти на Mansory.

Bentley Flying Spur е еднa от малкото върхови луксозни лимузини на пазара. Тя е проектирана за най-платежоспособните индивидуалисти на планетата, като предлага безброй опции за индивидуализация, така че да отговори на изискванията на всеки клиент.

Flying Spur използва 6-литров W12 Twin-turbo двигател, „напомпан“ до 710 к.с. и 1000 Нм и  „катапултира“ тежката машина от 0 до 100 км/ч само за 3,6 сек, с 0,2 сек по-бързо от серийната версия. Вместо да залагат на интериорни подобрения като например дървени елементи, направени от дърво, открито в амазонска река, Mansory залага на екстериорните подобрения. С тях машината трябва да се хареса на младите богаташи. Външният тунинг кит залага на атрактивни форми, но в никакъв случай не се натрапва – тъй като Flying Spur е решено в черна цветова схема. Единствено на отделни места като например джантите (с размер 22 цола), броните и предния капак има фини червени акценти.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин