/ Mansory Aventador с предница на Diablo

Mansory Aventador с предница на Diablo

Mansory са направили цялостна преработка на Aventador SVJ – кулминацията е предницата в стила на Diablo VT 6.0. Мощността е 810 к.с.!

Този Aventador SVJ е произведен само три пъти! Благородните тунинг-специалисти от Mansory празнуват 30-тия си рожден ден и планират няколко специални модела по този повод. Началото поставя Cabrera – индивидуална и доста екстровертна преработка на Lamborghini Aventador SVJ!

Да направиш впечатление на всяка цена – такъв е девизът на  Mansory. Затова те са оборудвали Aventador с широкообхватен бодикит: нова предна броня, по-големи вентилационни отвори, по-спортни странични прагове, по-широки с 40 милиметра калници, карбонов капак на двигателя отзад, двоен дифузьор, ауспухова уредба с четири крайни тръби и естествено внушително крило. наистина впечатляващи са фаровете, които напомнят на тези на Lamborghini Diablo VT 6.0.

От карбон са направени не само капакът на двигателя, но и голям брой други части на модела. В широките калници на Mansory отпред са приютени 20-цолови джанти с гуми с размер 255, а отзад – 21-цолови с гуми Pirelli-P-Zero с размер 355/25 ZR21.

Тунинг специалистите са направили промени и във вътрешното пространство и под капака. Кокпитът е изцяло покрит с алкантара и украсен с многобройни декоративни елементи във Vento Verde, цветът, в който е лакирана и каросерията на автомобила. Атмосферният 12-цилиндров двигател е всичко друго, но не и екологичен:  вместо 770 к.с. сега агрегатът разполага с 810 к.с., като максималният въртящ момент е увеличен от 720 на 780 нютонметра. Вследствие на това Cabrera спринтира за 2,6 секунди до темпо 100 км/ч – с две десети от секундата по-бързо от серийната версия на модела. Максималната скорост също е увеличена – на 355 км/ч.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин