Mansory тунингова Ranger Rover Velar


27
юни
2018

Тунинг-фирмата Mansory облагороди Range Rover Velar. Като част от модификациите са включени по-широки елементи от предната броня през калниците, страничните прагове и вратите до задната броня с дифузьор. Прибавяме и различен преден капак, специален спойлер на покрива, както и декоративни лайстни и модифицирана решетка на радиатора.

Освен това Mansory са предприели увеличения на мощността за всички серийни двигатели на Velar. Посредством модифицирано управление и нова спортна ауспухова уредба конските сили са увеличени с 45. Тунингованият Velar е оборудван със специални 22- или 23-цолови алуминиеви джанти. Облагородено е и вътрешното пространство на модела. Тук може да бъде изпълнено всяко едно желание. Например: алуминиеви педали, осветени лайстни на праговете, постелки с ексклузивна бродерия и индивидуално оформени кожени тапицерии.

Още по темата

Card image cap
Techart Cayenne GTS Magnum: SUV-чудовище за 450 хил. лева

29
ное.
2016

Techart Cayenne GTS Magnum изглежда много по-агресивно, отколкото се движи. AUTO BILD изпробва огнено червения SUV, създаден с идеята за максимално удоволствие от шофирането

Card image cap

В последния брой:

Архив >