Mansory тунингова C 63 Coupé


1
юни
2018

Mercedes AMG C 63 Coupé притежава впечатляваща външност и отлични характеристики и в серийната си версия. Затова новината, че кралете на карбона от Mansory са сложили своя отпечатък върху модела, в началото буди леко недоумение. Този пък обаче тунинг-специалистите са отказали от широките елементи и спойлери по каросерията. Това C 63 Coupé е доста стилно и семпло за разбиранията на Mansory. Макар и решетката на радиатора да казва нещо различно, тук според Mansory се касае за фейслифт-версията на  C 63. Тя ще се появи на пазара чак през септември 2018 г. и ще притежава типичната Panamericana радиаторна решетка на AMG. Бодикитът на Mansory за топ C-класата се състои от преден спойлер, преден сплитер и нови капаци на страничните огледала. Отзад има малък спойлер на покрива, малък спойлер на задния капак и дифузьор. Естествено всички гореизброени части са направени от карбон.

Ако сте недоволни от серийните 510 к.с. и 700 нютонметра на версията на AMG, то от Mansory ви предлагат нещо по-пикантно:  мощността на 4-литровия битурбо V8 мотор е вдигната на 650 к.с., а максималният въртящ момент – на 850 нютонметра. Максималната скорост на модела е увеличена на 310 км/ч. Естествено не липсва и нова ауспухова уредба, която не се различава много от серийната.

Mansory C 63 е оборудван с 20-цолови джанти с гуми 225 и 255. Ако желаете, можете да смъкнете каросерията на този AMG-Benz с 30 милиметра с помощта на спортни пружини. Тунинг-специалистите залагат на следните промени в интериора: алуминиеви педали, осветени лайстни на праговете и специални постелки.

 

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >