Mansory сложи подписа си върху S63 AMG


7
мар.
2018

Съвсем скоро Mercedes-Benz подложи S-класата на фейслифт. Наред с подобрения по дизайна лимузината получи и много нова техника, в това число Multibeam LED-фарове, „кристални“ стопове, преработена система Distronic и т.н. Mansory бърза да навакса – и в Женева представя своята програма за обновения S 63 АМG, наречена Signature Edition. Проектът започва с карбонов комплект, включващ нова предна броня с интегрирани дневни LED-светлини, „крилца“ и големи въздухозаборници.

Oтпред се издига черен капак с отвори, които осигуряват по-добро охлаждане на чудовището под предния капак. Проектът продължава с атрактивни прагове и карбонови капаци на огледалата. Отзад от Mansory поставят два фини спойлера – над задното стъкло и над капака на багажника, а в бронята с черен дифузьор са интегрирани четирите ауспухови тръби (четириъгълни). Те са завършекът на изпускателна система от стомана, която гарантира феноменален звук.

И няма как да бъде другояче: все пак за задвижването се грижи двигател с повишена до бруталните 710 „коня“ мощност и максимален въртящ момент 1030 Нм. Благодарение на този агрегат максималната скорост достига 310 км/ч. За прехвърлянето на мощността върху пътя от Mansory предлагат два различни комплекта колела с 22-цолови джанти и гуми в размер 255/30/ZR22 и 295/25/ZR22. Благодарение на по-ниското с 30 мм окачване новите колела идеално изпълват калниците.

От Mansory не пропускат да поставят своя отпечатък и върху интериора. Там са поставени нови алуминиеви педали, нов волан, осветени прагове и кожени стелки с емблемата на Mansory. Основният акцент обаче е друг – черно-бялата тапицерия на седалките вратите, комбинирана с разточително количество карбон. От швейцарската тунинг фирма засега не издават цената.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >