Mansory направи изцяло нова предница на Ford GT

1408
2020

Mansory превърна Ford GT в LeMansory. От суперспортиста с карбонов бодикит и над 700 к.с. ще бъдат произведени само 3 екземпляра!

На Ford GT определено не му липсва ексклузивност. Това обаче не пречи на тунинг-специалистите от Mansory да се занимаят с редкия суперспортист. Познатите ни с екстровертните си преработки специалисти са направили изцяло нова предница на GT и са го кръстили LeMansory. Ще бъдат произведени само три екземпляра! От Mansory са направили бодикита изцяло от карбон. Особено впечатляваща е изцяло новата предница на Ford GT, напомняща за Mansory Cabrera на базата на Lamborghini Aventador SVJ. Освен това GT е станал благодарение на лакираните в „Bleurion Race“ карбонови елементи по-широк с пет сантиметра. Нови са и LED-фаровете, както и трите крайни ауспухови тръби, разположени от Mansory във формата на пирамида.

Тунинг-специалистите са се погрижили не само за каросерията, но и за двигателя. Серийно 3,5-литровият V6 мотор разполага с 656 к.с. и максимален въртящ момент от 746 нютонемтра. След тунинга на хората от Mansory на разположение са 710 к.с. и 840 Нм.  От Mansory обещават, че максималната скорост на LeMansory GT ще бъде 354 вместо досегашните 348 км/ч.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин