Manhart тунингова новото BMW Z4


21
май
2019

Специалистите на тема BMW от Manhart ни показаха своята преработка на BMW Z4. Тунинг-фирмата залага на сдържани елементи по каросерията и фолиране в черно-златист цвят.

Тунинг-специалистите на тема BMW от Manhart работят по програма за новото Z4. Засега хората от германския Вупертал не споменават технически данни, но показаха първите рендери на Z4, дело на Manhart.

На снимките личи, че от Manhart са монтирали спойлери на предницата и задницата, както и дифузьор. Нови са също така ауспухоивата уредба с четири крайни тръби и джантите. Прибавяме и типичните за фирмата акценти под формата на цветни ивици по каросерията. Също както и при Shelby-Mustang, тунинг-специалистите са разположили златиста декоративна ивица над страничните прагове, която е с извивка пред задното колело и подчертава типичната възходяща странична линия на Z4. От Manhart са подчертали и без друго големите серийни вентилационни отвори по предницата и задницата. Естествено не липсват и рали-ивиците по предния капак. До реализирането на тунинг-програмата от Manhart задължително ще се погрижат и за увеличаване на мощността на разполагащия серийно с 340 к.с. Z4 M40i!

Още по темата

Card image cap
ABT пуска „напомпан” T6 за юбилея на Bulli

17
мар.
2018

Германската тунинг компания ABT представя „напомпана” версия на T6 за 65-ия рожден ден на обичания „товарач”. Големият VW е подложен на ъпгрейд отвън и отвътре

Card image cap
Карбоновият G-клас с 840 „коня“

28
дек.
2016

Mansory влага в легендарния всъдеход материала на Формула 1 и предлага до 23-цолови джанти

Card image cap

В последния брой:

Архив >