Manhart тунингова новото BMW Z4


21
май
2019

Специалистите на тема BMW от Manhart ни показаха своята преработка на BMW Z4. Тунинг-фирмата залага на сдържани елементи по каросерията и фолиране в черно-златист цвят.

Тунинг-специалистите на тема BMW от Manhart работят по програма за новото Z4. Засега хората от германския Вупертал не споменават технически данни, но показаха първите рендери на Z4, дело на Manhart.

На снимките личи, че от Manhart са монтирали спойлери на предницата и задницата, както и дифузьор. Нови са също така ауспухоивата уредба с четири крайни тръби и джантите. Прибавяме и типичните за фирмата акценти под формата на цветни ивици по каросерията. Също както и при Shelby-Mustang, тунинг-специалистите са разположили златиста декоративна ивица над страничните прагове, която е с извивка пред задното колело и подчертава типичната възходяща странична линия на Z4. От Manhart са подчертали и без друго големите серийни вентилационни отвори по предницата и задницата. Естествено не липсват и рали-ивиците по предния капак. До реализирането на тунинг-програмата от Manhart задължително ще се погрижат и за увеличаване на мощността на разполагащия серийно с 340 к.с. Z4 M40i!

Още по темата

Card image cap
HGP Golf R 3.6 Bi-Turbo: вдига 335 км/ч!

28
февр.
2017

HGP монтира 6-цилиндров агрегат в Golf 7: R 3.6 Bi-Turbo блести с техническа перфектност и неподозирана мощ

Card image cap
Лунните тунери от Токио

7
юли
2016

Дебели спойлери, безкрайни ауспухови тръби и почти никакъв „въздух“ до асфалта: при тунинг стила грахан е позволено всичко – най-вече забраненото

Card image cap
Заводски тунинг по шведски

1
сеп.
2016

Polestar е заводският тунер на Volvo. Най-новият проект е Volvo S60 Polestar с мощност 367 к.с. Първите ни впечатления!

Card image cap
911 с McLaren-усещане

14
дек.
2016

McLaren F1 е прекалено скъп за вас? Негова алтернатива е "Centro911" на Trinity Motorsports: едноместният уникат струва „само“ 100 000 лева!

Card image cap

В последния брой:

Архив >