Manhart превръща BMW X7 в луксозен офроуд-танк

2501
2021

X7 се чувства в свои води предимно по булевардите на града. След офроуд-преработка от тунинг-специалистите от Manhart, SUV спокойно може да се поизкаля малко!

Той принципно е внушителен. Но въпреки заложбите си, подобни SUV рядко биват карани извън асфалтираните пътища. Това важи и за луксозен модел като BMW X7. Затова и новото творение на тунинг-специалистите от Manhart изпъква доста. Преработеното X7 M50i с впечатляващ външен вид сега се нарича MHX7 650 Dirt Edition и въобще не се бои от груб офроуд!

По-голям с 40 милиметра клиренс

За визията а ла танк е поставено фолио в матово-сив цвят със загатнати нитове. Сега в калниците са монтирани джанти Black Rhino с размер 10 x 20 цола. Гумите са офроуд от фирма Maxxis. За да се побере комбинацията от джанти и гуми, с помощта на модификация оригиналното въздушно окачване е повдигнато с 40 милиметра. Серийно 4,4-литровия битурбо V8 двигател на M50i разполага с 530 к.с. и 750 Нм максимален въртящ момент. С помощта на даунпайп HJS с катализатор, крайно ауспухово гърне с клапани, както и оптимизация на софтуера тези стойности са увеличени на 650 к.с., респективно 920 м максимален въртящ момент. Спирачките и интериорът са останали серийните, но при желание от страна на клиента могат да бъдат преработени. Цените ще научите при запитване. Иначе серийното BMW X7 M50i стартира от 232 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин